Een passie voor interieurdesign

Als kleine meid was ik voortdurend in de weer met meubels en interieur. Ik deed niets liever dan verschuiven, herschikken en decoreren. Toch volgde ik bij mijn studiekeuze een heel ander pad en ging ik zelfs aan de slag als milieuadviseur. Tot ik twaalf jaar geleden met beide voeten stevig op de grond landde. Door het overlijden van mijn moeder besloot ik om terug te keren naar mijn eerste liefde en van mijn passie mijn beroep te maken. In 2006 gaf ik samen met een vriendin het startschot van een design interieurzaak in de Remytoren in Wijgmaal en later aan de Vaartkom in Leuven.

“11 jaar lang waren Yasmine en ik de drijvende kracht achter Dijkdrie, een bloeiende interieurzaak. Maar de tijd was rijp voor nieuwe uitdagingen.”

Sagrafena, een nieuwe en boeiende start

Onder mijn eigen naam Sagrafena wil ik betaalbaar interieuradvies geven dat verder gaat dan kleuren kiezen en meubels bestellen. Ik wil luisteren naar mijn klanten en in de eerste plaats ‘werken’ met de meubels, decoratie en accessoires die al aanwezig zijn. Het is mijn visie en passie om een thuis te creëren die past bij jouw smaak, jouw levensstijl en jouw herinneringen.

“Ik ben geen trendmens. Ik geloof er sterk in dat iedereen een eigen stijl mag creëren en het is mijn doel om jouw karakter weer te geven in je interieur.”

Van interieuradvies naar professional organizer

Wanneer ik de inboedel van mijn moeder erfde, stond ik voor hartverscheurende keuzes. Bijhouden of weggeven. Het werd een jarenlang proces waarin ik afstand moest leren nemen van materiële zaken met een grote emotionele waarde. Niet alleen heeft het me veel bijgebracht over mensen en loslaten, maar ik herkende mijn verhaal steeds vaker bij anderen. Zelf heb ik ervaren hoe bevrijdend het is om knopen door te hakken, een negatieve situatie om te buigen in iets positiefs en letterlijk en figuurlijk ‘ruimte’ te maken in je huis en in je hoofd. Dit stimuleerde me enorm om voor anderen een steun te zijn tijdens dit intensieve zoekproces.

“Energie bewaren voor dingen die er echt toe doen, is dé belangrijkste boodschap die ik wil meegeven in mijn werk als minimaliseercoach."

Met een snuifje van mezelf

Sagrafena is mijn persoonlijk project en daarom wil ik heel graag in vertrouwen werken, van mens tot mens, helemaal authentiek zoals ik ben. Wie ben ik dan? Als ik mijn vriendinnen moet geloven, ben ik bruisend en betrouwbaar, creatief en sportief, eerlijk en empathisch, punctueel en stijlvol, praktisch en een tikkeltje temperamentvol.


 

Nood aan professioneel advies?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x