mi·ni·ma·li·se·ren (minimalizerə(n), overgankelijk werkwoord)
zo klein mogelijk maken, tot het uiterste terugbrengen.
- Van Dale -

Is een bepaalde ruimte in je huis door de jaren heen een kluwen van spullen geworden?
Haalt de organisatie van het gezinsleven je te snel in?

Zucht je al bij het idee dat er ongeopende dozen al enige tijd stof staan te vangen?
Loopt jouw administratie thuis in het honderd door ongeordende stapels post en papier?

Regel 1 | Minimaliseer…

Minimaliseren is zoveel meer dan rommel opruimen en spullen ordenen. Het brengt overzicht, rust en duidelijkheid in jouw huis of in je administratie, maar ook in jouw hoofd. Véronique Sagrafena komt als minimaliseercoach langs om de focus te verschuiven naar wat echt belangrijk is. Geen éénmalige lenteschoonmaak, maar een methodiek en efficiënt opbergsysteem uitwerken op lange termijn.

Regel 2 | Opruimen zonder oordeel…

Niemand is perfect en iedereen heeft recht op zijn of haar portie rommel of wanorde in huis. Het is een kwestie om zonder oordeel een start te maken en met een helpende hand orde te brengen. Door dit samen te doen, overleggen we ‘wat belangrijk is en wat niet’ en komen we tot een bewustzijn en tot de essentie van wat je werkelijk nodig hebt.

Regel 3 | Effect op lange termijn…

Spullen verhuizen van A naar B, de rommel snel in een doos stoppen of uitstelgedrag om de stapels papier aan te pakken… is niet de oplossing. Met de juiste mindset en waardevolle tips en tricks deblokkeren we de wanorde in je huis en in je hoofd. We maken plaats voor een bewuster en praktischer leven, we creëren orde en rust.


 

Nood aan professioneel advies?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x