Véronique Sagrafena is een interieur- & minimaliseercoach die jouw interieur en inboedel terugbrengt tot de essentie. Welkom reorganisatie, optimalisatie of minimalisatie van je interieur. Daarbij hanteert ze – hoe kan het ook anders - een gestructureerde werkwijze:

>> Kennismaken met koffie

Alles begint met een eerste gesprek! Véronique komt graag langs om jouw verwachtingen af te toetsen en te luisteren naar je verhaal, wensen en vragen. De centrale focus ligt op wat jij belangrijk vindt. Puur interieuradvies eventueel in combinatie met een sessie om te ‘ontspullen’? Dat kan!

>> Zijn we een match?

Op basis van het gesprek stelt Véronique een gedetailleerd plan van aanpak op en zet ze de doelstellingen helder met een transparante prijsofferte. Wens je om persoonlijke of budgettaire redenen de projecten/ruimtes op te splitsen in verschillende fases? Geen probleem!

>> Actie!

We kruisen een dag en uur aan in onze agenda’s om de start te maken van je interieur- of minimaliseercoaching. In sessies van drie uur werkt Véronique in vertrouwen, discreet en volgt ze elk project persoonlijk op. Welkom orde, innerlijke rust en energie!Op zoek naar interieuradvies?
Op zoek naar een minimaliseercoach?

 

Nood aan professioneel advies?

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x